Terug op honk.

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 16:28

Zondag een rustdag. Natuurlijk wel even beweging genomen, door een wandelingetje te maken langs het kasteel Heukelum (uit 1286, het oudste deel) en een oud gemaaltje. Genoeg historie te zien.

 

Maandagmorgen vroeg vertrokken uit Heukelum. Om acht uur moesten we weg zijn ivm. werkzaamheden op de werf daar. We gaan richting Vianen voor een servicebeurt aan de kachel. Het is heerlijk rustig weer met een zonnetje, genieten dus. Het gaat allemaal vlot en voor de lunch liggen we bijna bij Kabola voor de deur. Om drie uur kunnen ze komen en dat geeft mij de gelegenheid om naar het centrum van Vianen te lopen om een bezoekje te brengen aan de Hema en de boekhandel.

Met een half uurtje is de monteur weer klaar en besluiten we terug te varen naar Meerkerk. Het ondergaande zonnetje staat fel recht in ons gezicht te schijnen, maar mooi is het wel.

Vanmorgen eerst een fijne wandeling gemaakt langs boerderijen en het typisch Hollandse landschap. Alweer na de lunch de trossen los en hoppa naar Woerkum. Daar liggen we nu op ons plekje, de waterslang ligt erin, de post is uit de brievenbus en het afval is in de container.

Geen idee wanneer we opnieuw los maken om nieuwe avonturen te beleven.

Jullie horen wel weer van ons.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.