Spannende reis.

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 16:32

Donderdag zijn we vertrokken met een geheime missie. Sssst……  we gaan met Sinterklaas op pad.

Door de corona kunnen we de goede man niet naar Leerdam varen, zoals we vaak doen. Wij helemaal verdrietig dat we onze grote vriend dit jaar moesten missen, maaaar…… Toen kwam er op eens een telefoontje van de Sint. Of we bereidt zijn te helpen met een alternatieve intocht. Sint vaart met een paar Pieten naar Leerdam en legt dan op een geheime plaats aan. De tocht ernaar toe wordt gefilmd en live uitgezonden via facebook. https://www.facebook.com/nieuwleerdamsinterklaasintocht/videos/844585856343303/?__cft__[0]=AZUsDqKafAucuEUW6R64k3UgnbsHyYbO9PGjP6Be8rlKE7RnaR50ahiSwnFj1X8CMVQ9fbhH1o6nqlL2bAQxjmUh5kZy_nVLGN56WIq0EinjO5a6p6ldept4dfUCn0MoSLa2yIaqIVIQNNpZZRASqRuUNWhFFJZwCOLj6lOIdV0EvX61Aq2QmtwcZDGNUXxhUgE&__tn__=-UK-y0.g-R 

Vanmiddag was het dan zover, een paar Muziekpieten, de Sint met de Hoofdpiet, Patty Pepernoot en nog een paar. Ook was er een mevrouw die filmde, zodat alles live uitgezonden werd. Een heel andere intocht dan andere jaren, maar Coronaproef. De hele Zuidwal was leeg in Leerdam en dat is toch wel apart. Voor de ramen van de huizen stonden veel grote en kleine mensen te zwaaien. En nu liggen we op een geheime plek en is  de Sint met zijn gevolg naar een andere locatie gegaan en kunnen wij weer onze tocht vervolgen.

Door het weekeind en doordat er geen bruggen draaien, blijven we hier en gaan maandag richting Vianen om de kachel een servicebeurt te laten geven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.