Spannende dagen….

Gepubliceerd op 24 oktober 2020 om 16:51

De eerste dagen van de herfstvakantie is Tess wezen logeren. Fijn in Woerkum rondgestruind en geknutseld. Woensdag is Elske met de kinderen gekomen. Jochem komt later met de WOU12, zodat hij van de winter op de werf kan staan. Op onze plek wordt nog gewerkt, een mooie gelegenheid om naar de Biesbosch te gaan.

Na een kopje koffie wordt de motor gestart. Het is maar twee uurtjes varen en dan liggen we lekker rustig in het hartje van de Biesbosch. Wandelen en een schuilhut bouwen, kanoën, voor de kleintjes is dit de eerste keer en leuk dat ze het vinden. Behalve Anne, maar als je nog maar een jaar bent is het ook wel heel spannend in zo’n klein bootje.

Niels en Lasse willen wel graag door een klein kreekje. Nou dat kan, het riet kriebelt door je gezicht en maakt ons kletsnat, we raken de grond, maar we varen door een heuse jungle. helaas geen bevers gezien, maar het gegil van de kinderen was wellicht afschrikwekkend voor een bever. In de avond als het bijna donker is een herkansing en toen waren ze muisstil, maar nog geen bever of reeën gezien. Wel bevervraat.

Vrijdag gaat het op Woerkum aan. Frans moet zaterdag examineren. Het is een prachtige ochtend, maar helaas zakt het dicht van de mist. Na een fijne ochtend ravotten kunnen we na de lunch terugvaren. Zaterdag komt Jochem en we zien hem vanaf het strand al aankomen. Nu is het weer stil aan boord, maar we hebben allemaal genoten van de natuur en elkaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Leontien
4 jaar geleden

Hihi die gezichtjes van de jongens zegt genoeg! 😍