Kanaal Almelo de Haandrik

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 om 19:21

Vlak bij Almelo door de sluis van Aadorp hebben we vastgemaakt. Van de sluiswachter toestemming gekregen om tot zaterdagmiddag te blijven liggen. Heerlijk in de schaduw en een mooi plekje om op ons bezoek te wachten.

Zaterdag na de lunch met onze logés naar Vriezenveen gevaren. Bij Vriezenveen is een veenmuseum en daar gaan we op de fiets naar toe. Een heel leuk museum met huisjes en allerlei wetenswaardigheden over het winnen van turf en het leven in het veen. Ook voor de kids leuk, met het treintje mee over het terrein en de gids vertelde leuk.

De volgende stop is in Vroomshoop om boodschappen te doen. We proberen nog of we mogen blijven liggen, maar helaas … nee. Niet dat het druk is ofzo, maar ja regel is regel.  Dan door naar Mariënberg waar we met Tess wandelen en de rest vermaakt zich aan boord. Het water blijft nat en het plezier groot.

Vandaag naar Gramsbergen, lekkere groene plek, zwemmen en wandelen. Sjoerd haalt met Jelte op de fiets de auto op. Het leven is rustig en relaxed. Vooral Coronaproef. Geen grote drukte, maar voldoende ruimte op het water en aan de wal. Wij hebben er geen spijt van in Nederland vakantie te vieren.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.